FEMINELLA VAGI C Hüvelytabletta, 6X

FEMINELLA VAGI C Hüvelytabletta, 6X


Kiszerelés: 6X

1 958 Ft

Mennyiség:

FEMINELLA VAGI C Hüvelytabletta, 6X

Természetes módon védi a hüvely mikroflóráját. A hüvelykörnyezet C-vitaminnal történő savanyítása a hüvely pH-értékének csökkenéséhez vezet. Az alacsony pH-értékek a hasznos tejsavbaktériumok növekedését elősegítik, ezek a tejsavtermelés révén gátolják a káros baktériumok növekedését, és ily módon nyújtanak védelmet a fertőzések ellen. Újrateremti a hüvelykörnyezet egyensúlyát Megelőzi a kellemetlen szaggal, viszketéssel, égéssel járó fertőzéseket Jól tolerálható Használata tiszta és egyszerű Nem tartalmaz színező anyagot, szagtalan Nem igényel hűtőgépben történő tárolást. A terhesség alatt és a szoptatási időszakban is használható. Az egészséges hüvely vegyhatása savas. Ha a vegyhatás a lúgos irányba kezd tolódni, mindenféle baktérium, gomba tud elszaporodni az üreében, magával hozva a kellemetlen szagú folyásokat. A hüvelykúp c vitamin és tejsav felhasználásával ezt a kívánatos savas vegyhatást állítja vissza. Egészséges hüvelynél megelőzésként használható, de arra elegendőek a folyékony intim mosakodó szerek.

Hasonló termékek

Akciós termékek
ASPIRIN-COMPLEX-500-mg--30-mg-granulatum-belsoleges-szuszpenziohoz-20X
ASPIRIN COMPLEX 500 mg / 30 mg granulátum belsőleges szuszpenzióhoz, 20X

Vízben oldódó granulátum, ami kombinált megoldást nyújt megfázás és influenzaszerű megbetegedések esetén lázra, fájdalomra és orrdugulásra.
Kiszerelés: 20X

2 829 Ft 3 250 Ft Részletek
NUROFEN-JUNIOR-NARANCSIZU-100MG-Lagy-kapszula-12X
NUROFEN JUNIOR NARANCSÍZŰ 100MG Lágy kapszula, 12X

Fájdalom- és lázcsillapító, Speciálisan gyermekeknek szánt egyedülálló gyógyszerforma, mely könnyen bevehető bárhol és bármikor a fejfájás és fájdalom enyhítésére. 7 éves kortól. Ibuprofen hatóanyag tartalmú vény nélkül kapható gyógyszer.
Kiszerelés: 12X

1 699 Ft 2 019 Ft Részletek
STADALAX-5-MG-Bevont-tabletta-50X
STADALAX 5 MG Bevont tabletta, 50X

Biszakodil-tartalmú hashajtó készítmény, rövid időtartamú kezelésre szolgál székrekedés esetén.
Kiszerelés: 50X

2 039 Ft 2 399 Ft Részletek
További aciós termékek
Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.
Egészség tippek

A helyes étkezésen kívül még van néhány fontos dolog, ami nagyban hozzájárul a koncentráció növekedéséhez. Mozogjunk, pihenjünk, aludjunk, de mindent a megfelelő mértékben! És vessük be a titkos memória segítő módszereket is!

Részletek

Tombol a vizsgaidőszak az egyetemeken, főiskolákon és érettségizők is nagyon készülnek az előttük álló szóbeli érettségiekre. Hogyan lehet ezt a megterhelő időszakot szellemileg, lelkileg és nem utolsó sorban fizikailag átvészelni?

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.