Szállítási információ

Webáruházunkban leadott rendelésed az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Logisztika) szállítja ki. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik. Amennyiben az említett időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni, vagy átvételi pontra rendelni. A csomagok várható kiszállítása a rendelés leadását követően 2-3 munkanapon belül történik. A kézbesítés pontos időpontjáról az MPL futárszolgálat SMS üzenetben értesít.

Választható szállítási lehetőségek:

•     házhozszállítás futárral

•      személyes átvétel üzletünkben (Megrendelését e-mailben visszaigazoljuk, majd csomagját a második kiértesítő e-mailünk megérkezését követő munkanaptól veheti át)

  • •  Akácia Gyógyszertár
    Cím: 6762 Sándorfalva, Dózsa György u. 1/A
    Nyitvatartás: H-P: 7.30-18.30 Szo: 8.00-13.00

•     átvételi pontokra történő rendelés (MOL PostaPont, Postán átvehető, Csomagautomata)

•     Az átvételi pontok teljes listáját itt találod: www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok

Szállítási díjak:

•  Átvételi pontra történő rendelés:  890 Ft

•  Házhozszállítás banki átutalással: 1 300 Ft

•  Házhozszállítás utánvét esetén: 1 300 Ft

•  15.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes

 

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. Megrendelését a nap 24 órájában leadhatja. Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt termékeket.

Szerződött futárszolgálati partnerünk:

MPL futárszolgálat

•     Telefon: +36 40 46 46 46 (helyi tarifával hívható telefonszám, hétfőtől szerdáig, pénteken 08:00-17:00, csütörtökön 08:00-20:00 óráig)

•     E-mail: ugyfelszolgalat@posta.hu

A kiszállítások időbeni szervezését az MPL futárszolgálat végzi. A kézbesítés munkanapokon 8-17 óráig történik. Kétszeri kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a következő munkanapokon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

 

Szállítási cím

Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható, tehát a szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában, valamint fontos aktualizálni a regisztrációkor megadott számot, mivel sok esetben telefonon történik a szállítással kapcsolatos egyeztetés. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani! . A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Ha több rendelést adott le egymást követően és szeretné, hogy az egy csomagba kerüljön, az akaciaonline@gmail.com e-mailben jelezze felénk.

 

Szállítási határidő

A szállítási határidő raktáron lévő termékek esetében a megrendelés beérkezését követő 2-3 munkanap. Raktáron nem lévő, új beszerzést igénylő termékek esetében a szállítási határidő 3-5munkanap. Ennek esetleges fennállásáról a megrendelőt értesítjük.

A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott rendelések feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik, így a szállítási határidő a munkanap időpontjától értendő. A megrendelés összegét a futárnak fizeti közvetlenül (ez az utánvét), vagy választhatja a banki átutalást.

 

Szolgáltató elérhetőségei, vevőszolgálat

 

A szolgáltató cégadatai

A szolgáltató cég neve: Nextrus Kft

A szolgáltató székhelye: 6762 Sándorfalva, Ady Endre u 26/A

Adószám: 10630134-2-06

Cégjegyzékszám: Cg. 06-09-000407

A szolgáltató cégjegyzékszámát kiadó hatóság: Csongrád Megyei Bíróság mint Cégbíróság A szolgáltató bankszámla száma:10402173-50526578-67881006

 

A szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetősége:

Hétfő - péntek: 08.00-19.00 óráig

A szolgáltató levelezési címe: 6762 Sándorfalva, Dózsa György u 1/A

Telefonszám: 62/250 093; 0670/944-11- 65

E-mail elérhetősége: akaciaonline@gmail.com

Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.
Egészség tippek

A helyes étkezésen kívül még van néhány fontos dolog, ami nagyban hozzájárul a koncentráció növekedéséhez. Mozogjunk, pihenjünk, aludjunk, de mindent a megfelelő mértékben! És vessük be a titkos memória segítő módszereket is!

Részletek

Tombol a vizsgaidőszak az egyetemeken, főiskolákon és érettségizők is nagyon készülnek az előttük álló szóbeli érettségiekre. Hogyan lehet ezt a megterhelő időszakot szellemileg, lelkileg és nem utolsó sorban fizikailag átvészelni?

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.