Gyógyteakeverékek tavaszra

Gyógyteakeverékek tavaszra
2015-03-26

 Gyógyteakeverékek tavaszra

Bőrszépítő gyógyteakeverék:

-          5 g zsurló, 5g aranyvessző, 10g árvacsalán virág, 10g vadárvácska, 10g csalánlevél, 10g pitypang, 15g palástfű. Ezeket keverjük össze, majd 10percig áztassuk a keveréket forró vízbe, ezt követően szűrjük le. Ízlés szerint ízesíthetjük mézzel és frissen facsart citrom levével. Ez a teakeverék széppé teszi a bőrt, gátolja a pattanások kialakulását. Naponta 2 csészével fogyasszunk belőle több héten át. Egy – két hét elteltével már látható lesz az eredmény a bőrön.

Zsíros, pattanásos bőrre:

-          1 rész kutyabengekérget, 1 rész gyermekláncfű gyökeret, 2 rész csalánlevelet, 2 rész fehér árvácskát, 2 rész borsmentát, 2 rész bodzavirágot, 2 rész közönséges galajt keverjünk össze.

Diétát segítő gyógyteakeverék:

-          1 rész édeskömény-termést, 1 rész gyermekláncfűt, 1 rész kakukkfűt, 1 rész szederlevelet vagy málnalevelet, 1 rész sárkányfőfüvet, 1 rész acsalapulevelet, 2 rész kukoricabajuszt, 2 rész babhüvelyt keverjünk össze. 1 csésze vizet öntsünk 1-2 kávéskanálnyi teakeverékre, főzzük fel majd 5-10 percig hagyjuk lefedve állni és ezt követően szűrjük le. Étkezés után vagy diéta közben, étkezéstől függetlenül napi 2-3 csészényit fogyaszthatunk.


Vissza
Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.
Egészség tippek

A helyes étkezésen kívül még van néhány fontos dolog, ami nagyban hozzájárul a koncentráció növekedéséhez. Mozogjunk, pihenjünk, aludjunk, de mindent a megfelelő mértékben! És vessük be a titkos memória segítő módszereket is!

Részletek

Tombol a vizsgaidőszak az egyetemeken, főiskolákon és érettségizők is nagyon készülnek az előttük álló szóbeli érettségiekre. Hogyan lehet ezt a megterhelő időszakot szellemileg, lelkileg és nem utolsó sorban fizikailag átvészelni?

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.