Gyógyteakeverékek gyakori panaszokra ( IV.rész)

Gyógyteakeverékek gyakori  panaszokra ( IV.rész)
2015-03-17

 Gyógyteakeverékek gyakori panaszokra ( IV. rész )

Fejfájás enyhítésére, megszüntetésére:

-          1 rész bormentát és 2 rész apróra vágott fűzfakérget keverjünk össze. Ebből egy teáskanálnyit forrázzunk le egy csésze vízzel, várjuk meg amíg kihűl és ezt követően szűrjük le. Makacs fejfájás esetén egyenletesen elosztva 4-5 csészével is megihatunk a nap folyamán.

Ideges eredetű szívpanaszokra:

-          1 rész borsmentát, 2 rész fehérfagyöngyöt, 2 rész citromfüvet, 2 rész szúrós gyöngyajakot, 3 rész galagonyát keverjünk össze. Egy csészébe tegyünk egy teáskanálnyit a teakeverékből és forrázzuk le, majd hagyjuk 10 percig állni és szűrjük le. Lefekvés előtt egy csészével fogyasszunk belőle.

Stressz oldására:

-          0,25 rész orbáncfűt, 0,5 rész citromfűt, 1 rész hibiszkuszvirágot, 1 rész mentalevelet, 2 rész macskagyökeret, 2 rész komlóvirágot keverjünk össze. Ebből a teakeverékből egy teáskanálnyit használjunk egy csésze forró vízhez. Hagyjuk 10 percig állni és szűrjük le. Éjszakára egy csészével fogyasszunk belőle.

 


Vissza
Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.
Egészség tippek

A helyes étkezésen kívül még van néhány fontos dolog, ami nagyban hozzájárul a koncentráció növekedéséhez. Mozogjunk, pihenjünk, aludjunk, de mindent a megfelelő mértékben! És vessük be a titkos memória segítő módszereket is!

Részletek

Tombol a vizsgaidőszak az egyetemeken, főiskolákon és érettségizők is nagyon készülnek az előttük álló szóbeli érettségiekre. Hogyan lehet ezt a megterhelő időszakot szellemileg, lelkileg és nem utolsó sorban fizikailag átvészelni?

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.