MILUMIL JUNIOR 2 Gyerekital, 600G

MILUMIL JUNIOR 2 Gyerekital, 600G


A folyékony táplálás folytatása 3 éves korig javasolt.
Kiszerelés: 600G

2 590 Ft

Mennyiség:

MILUMIL JUNIOR GYEREKITAL 2ÉV+ Milumil Junior gyerekital 2 éves kortól (1,2 kg) Az 1-3 évesek étkezésében a tejalapú táplálkozás különösen fontos szerepet játszik. Napi 2 pohár (kb. fél liter) fogyasztása javasolt számukra. Azonban nem mindegy, hogy milyen tejalapú italt iszik a kicsi. A tehéntej magas fehérje- és ásványianyag tartalma miatt ebben a korban még megterhelheti a kisgyermek fejlődésben lévő emésztőrendszerét és veséjét. A Milumil Junior olyan tejalapú gyerekital, amely a tehéntejjel szemben a tápanyagokat optimális arányban és könnyen emészthető formában tartalmazza, kifejezetten a kisgyermekek igényeinek megfelelően. Milumil Junior gyerekital 2 éves kortól (1,2 kg) a NUMIL ajánlásával: 2 éves kortól Tulajdonság: Tojásmentes, Gluténmentes Funkció: A tehéntej helyettesítésére 2 éves kortól 3 éves korig 2 éves kor felett a tejalapú táplálkozás még mindig különösen fontos szerepet játszik a kisgyermekek étkezésben. Napi 2 pohár (kb. fél liter) tejalapú táplálék fogyasztása javasolt számukra. Azonban nem mindegy, hogy milyen tejalapú italt iszik a kicsi. Az orvosok és a védőnők is egyetértenek abban, hogy 1 év alatt mindenképpen, 1-3 éves kor között pedig lehetőség szerint kerüljük a tehéntej fogyasztását. A Milumil Junior 2év+ Gyerekitalt a 2-3 éves gyerekek igényei szerint, a tehéntej helyettesítésére fejlesztették ki. Vitamin és ásványi anyag tartalma magasabb a Junior 1 év+ gyerekitalénál. A tápanyagokat módosított, optimális és könnyen emészthető formában tartalmazza a tehéntejhez képes. Milumil Junior gyerekitalokban például hússzor annyi vas és ötször annyi C-vitamin található, mint a tehéntejben, ugyanakkor tartalmazza a tehéntejben alig fellelhető K és D vitamint is. A Milumil Junior 2év+ egyedülálló prebiotikum keveréket tartalmaz. A prebiotikumok olyan természertes eredetű, az anyatejben is megtalálható rostok, amelyek táplálékul szolgálnak a kisbabád bélflórájában található jótékony baktériumoknak. A Milupa, kutatási programjának köszönhetően, 50 éve meghatározó szerepet játszik a babatáplálásban. Prebiotikum keverékünket 15 országban, több, mint 30 vizsgálat során tesztelték. Ajánlott kor: 2 év felett.

Hasonló termékek

MILUPA_TEJPEP_KEKSZES
MILUPA TEJPÉP KEKSZES

Kiszerelés: 250G

891 Ft Részletek
Akciós termékek
SELENORG-Tabletta-60X
SELENORG Tabletta, 60X

A Selenorg szerves kötésű szelénnel járul hozzá az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, továbbá részt vesz a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, és a normál spermaképződésben.
Kiszerelés: 60x

1 779 Ft 2 007 Ft Részletek
JUTAVIT-Izotonias-tengervizes-orrspray-100ML
JUTAVIT Izotóniás tengervizes orrspray, 100ML

Atlanti-óceánból származó izotóniás tengervizes készítmény a mindennapos higiénia és orrápolás érdekében gyermekeknek és felnőtteknek.
Kiszerelés: 100ML

1 279 Ft 1 590 Ft Részletek
EUROVIT-OLIVA-D-2200NE-Tabletta-30X
EUROVIT OLIVA-D 2200NE Tabletta, 30X

A D-vitamin zsírban oldódó vitamin. Az Eurovit Oliva-D kapszula rendszere extra szűz olívaolajat tartalmaz, melyben a D-vitamin eleve oldott, a szervezet számára hasznosítható formában található. Speciális gyógyászati célra szánt tápszer.
Kiszerelés: 30X

1 579 Ft 1 859 Ft Részletek
További aciós termékek
Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.
Egészség tippek

A helyes étkezésen kívül még van néhány fontos dolog, ami nagyban hozzájárul a koncentráció növekedéséhez. Mozogjunk, pihenjünk, aludjunk, de mindent a megfelelő mértékben! És vessük be a titkos memória segítő módszereket is!

Részletek

Tombol a vizsgaidőszak az egyetemeken, főiskolákon és érettségizők is nagyon készülnek az előttük álló szóbeli érettségiekre. Hogyan lehet ezt a megterhelő időszakot szellemileg, lelkileg és nem utolsó sorban fizikailag átvészelni?

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.