GARMASTAN KENŐCS

GARMASTAN KENŐCS


Kiszerelés: 20G

1 755 Ft

Mennyiség:

GARMASTAN KENŐCS Hatás és tulajdonságai: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását orvosi adatok igazolják. A Garmastan kenőcs egy természetes hatóanyag tartalmú (guajazulen) gyulladásátló készítmény, mely a mell bőrét a szoptatás ideje alatt védi és ápolja, így megakadályozza a mellbimbó berepedezését illetve az emlőgyulladást. Enyhe bőrgyulladások és felületi bőrsérülések gyógyulását elősegíti. Mi a készítmény hatóanyaga? 20 g kenőcs 0,01 g guajazulent (Guaiazulene) tartalmaz. Mit tartalmaz még a készítmény? Kenőcs segédanyagai: cetylpiridinium-klorid, macrogol 400, macrogol 4000, szorbit és nátrium-diszulfid vízzel lemosható kenőcsben. Mikor javasolt a kenőcs alkalmazása? A szoptatás ideje alatt a mell ápolására és az emlőgyulladás megelőzésére. Mikor nem szabad a kenőcsöt alkalmazni? Ellenjavallatra vonatkozó adatok nem ismertek. Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt? H a mellekben erősebb fájdalmat érez - ez szoptatás után is megmarad - úgy a kenőcs alkalmazása előtt keresse fel kezelőorvosát. Alkalmazhatják-e gyermekek is a terméket? Sérülésből eredő bőrgyulladás, kisebb sérülés esetén. Lehet-e a kenőcsöt más gyógyszerrel együtt használni? Kölcsönhatások ez ideig nem ismeretesek, de egyidejűleg más helyi készítményt ne alkalmazzon. Hogyan és mikor kell alkalmazni a terméket? A Garmastan kenőccsel, néhány órával a szoptatás előtt és után, a mellbimbót és bimbóudvart nagyon vékonyan bekenni, vagy egy steril gézdarabra rátenni a kenőcsöt és azt a mellbimbóra ráhelyezni. Közvetlen szoptatás előtt a kenőcsöt nedves vattával törölje le a mellbimbóról és környékéről. A szoptatás első napjaiban az egész mellet be lehet kenni a kenőccsel és javasolt éjszakára meleg ruhával betakarni. Ügyeljen rá, hogy a kenőccsel a bőrt nagyon vékonyan kenje be, mert a túl sok krém a mellbimbó bőrét felpuhítja. Naponta egyszer a kenőcsmaradványt meleg vízzel le kell mosni, majd ismét nagyon vékonyan bekenni. Milyen nem kívánt hatásokat okozhat a készítmény? Nagyon ritkán túlérzékenységi reakció jelentkezhet, ekkor hagyja abba a kenőcs használatát. Mire kell ügyelnie a kenőcs használata során? A készítményt nem szabad a dobozon feltüntetett időn túl felhasználni! Ha nem előírásszerűen tárolja a készítményt, a tubus tartalma folyékonnyá válhat. A gyógyterméket gyermekek elől gondosan el kell zárni! Milyen hosszú ideig lehet a készítményt használni? Előírásszerű alkalmazás esetén a szoptatás egész időtartama alatt használható a készítmény. Hogyan kell a készítményt tárolni? Szobahőmérsékleten (legfeljebb 25 °C), fénytől védve. Csomagolási egység: 20 g

Hasonló termékek

BABY-BRUIN-MELLTARTO-BETET
BABY BRUIN MELLTARTÓ BETÉT

Kiszerelés: 24X

593 Ft Részletek
MELLTARTOBETET-FLAWA
MELLTARTÓBETÉT FLAWA

Kiszerelés: 30X

1 165 Ft Részletek
LANSINOH-BIMBOVEDO-KREM
LANSINOH BIMBÓVÉDŐ KRÉM

Kiszerelés: 10ML

1 890 Ft Részletek
Akciós termékek
BONOLACT-Prokid-30G
BONOLACT Pro+kid, 30G

Gyermekek számára fejlesztett, 5 különböző élőflórát tartalmazó készítmény. Károsodott bélflóra esetén javasolt.
Kiszerelés: 30G

2 499 Ft 3 329 Ft Részletek
EUROVIT-OLIVA-D-2200NE-Tabletta-30X
EUROVIT OLIVA-D 2200NE Tabletta, 30X

A D-vitamin zsírban oldódó vitamin. Az Eurovit Oliva-D kapszula rendszere extra szűz olívaolajat tartalmaz, melyben a D-vitamin eleve oldott, a szervezet számára hasznosítható formában található. Speciális gyógyászati célra szánt tápszer.
Kiszerelés: 30X

1 579 Ft 1 859 Ft Részletek
DORITHRICIN-ERDEI-GYUMOLCS-Szopogato-tabletta-20X
DORITHRICIN ERDEI GYÜMÖLCS Szopogató tabletta, 20X

Nem számít, hogy miért fáj a torkod, a Dorithricin megküzd a baktériumokkal, a vírusokkal és a gombákkal. Emellett fájdalomcsillapító hatású és helyileg ható antibiotikuma elősegíti a nyálkahártya gyógyulását is.
Kiszerelés: 20X

1 589 Ft 1 989 Ft Részletek
További aciós termékek
Íratkozz fel hírlevelünkre hogy elsőnek értesülj az akciókról.
Egészség tippek

A helyes étkezésen kívül még van néhány fontos dolog, ami nagyban hozzájárul a koncentráció növekedéséhez. Mozogjunk, pihenjünk, aludjunk, de mindent a megfelelő mértékben! És vessük be a titkos memória segítő módszereket is!

Részletek

Tombol a vizsgaidőszak az egyetemeken, főiskolákon és érettségizők is nagyon készülnek az előttük álló szóbeli érettségiekre. Hogyan lehet ezt a megterhelő időszakot szellemileg, lelkileg és nem utolsó sorban fizikailag átvészelni?

Részletek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.